tiistai 15. syyskuuta 2015

Elokuu 2015


Elokuu toi arjen ja touhun takaisin. Tavoitteiden suhteen se tarkoittaa edistysaskelia.


1. Kadotetun ystävän löytäminen ja tapaaminen
Ei edelleenkään edistystä, kuinkahan tässä käykään?

2. Löytää uusi liikuntalaji
Ei kokeiluja - ei edistystä, mutta MELKEIN kokeilin hydrospinningiä.

3. Saada tanssi takaisin
Aloitin itämaisen tanssin uudelleen. Varovaisesti menin ryhmään, jossa harjoitellaan enimmäkseen tekniikkaa, koska siinä on vähemmän äkkiliikkeitä polvelle. Uskaltauduin kuitenkin tasolle 2. Taso tuntui hyvältä ja opekin kehuskeli, että hyvin on liikkeet muistissa, vaikka aikaa on mennyt edellisistä tanssahteluista. Mukavalta tuntui - ja jatkan, jos vain jalka kestää.

4. Tuntea työn iloa
Syksy on alkanut kiireisenä ja projektit saatu vauhtiin. Tällä hetkellä työ on mielenkiintoista, mutta tulevaisuus jo mietityttää. Näillä näkymin vuoden vaihteessa olen saanut hommani ns. tehtyä ja on aika katsella muuta tai ainakin toisenlaista työnkuvaa. Eli taas joudun kyselemään itseltäni, mikä minusta tuleekaan isona. Vai tuleeko mitään? Ehkä työelämä onkin vain projekteja peräkkäin.

5. Järjestää mahtibileet
Vietimme jo elokuussa melkoisen mahtavat taloyhtiön juhlat ja omia synttäreitä olen touhunnut jo kovastikin. Parin viikon päästä ne on juhlittu ja ensi päivityksessä sitten tuloksista enemmän!

6. Vapaaehtoistyön tai muun "aktivismin" aloittaminen 
Syksyn myötä Amnestyn toiminta on taas vilkkaampaa, mutta itse en vielä oikein ole ehtinyt mukaan.
Pienestä Gambia-projektista tuli kuitenkin julkista, joten siitä pointsit, vaikka itse projekti oli jo keväällä.

7. Laittaa ruokareseptit arkistoihin
Kaikki irrallaan eri paikoissa olevat paperireseptit ovat nyt laatikossa, mutta blogiin en ole saanut vietyä kuin sen ekan.

8. Tehdä spagaatti
Koska en ole käynyt jumpassa, en ole paljoa harjoitellut.Tanssituntien venyttelyissä olen kyllä erityisesti ottanut lonkan ojentajat käsittelyyn.

9. Oppia syömään raakaa kalaa
Valmentajan kanssa vietimme elokuisen hellepäivän Linnanmäen Sea Lifessa tutustumassa raakoihin kaloihin livenä. Melkoisia vonkaleita siellä uiskentelikin. Toiset olivat kyllä aivan liian söpöjä syötäväksi.


Vanhoista tavoitteista tälle vuodelle siirtyivät:

Painonpudotus
Suunta on taas saatu käännettyä ja numerot pienenevät vaa'an näytöllä.


VTM-tutkinto 
Ei edistystä elokuussa.

Ja kaiken päämääränä on edelleen olla onnellinen. Perusasiat ovat kunnossa. Ja kyllä se vaan niin on, että ihmisen sisäinen vuosikello alkaa syksystä ja kesällä nollataan henki ja ruumis. Nyt tuntuu hyvältä palata arkeen ja aloittaa uusia asioita loman jälkeen. Synttärijuhlien järjestäminen virkistää mieltä ja on ihanaa odotella vieraita bileisiin.

Sain elokuun arvosanaksi toivoa herättävän välttävän tyydyttävän, vaikka nimikirjoituksessakin on kirjoitusvirhe.

Mutta olin sokerihumalassa, tarkastus suoritettiin nääs järkyttävän isojen jäätelöiden energialla Fasun kahvilassa ja pöytäkirjakin kirjoitettiin paremman paperin puutteessa tarkastajan uusien silmälasien tarjouslapulle. Ensi kuussa tarkastaja näkeekin tarkemmin kaikki virheet - kääk!