tiistai 21. huhtikuuta 2015

Maaliskuu 2015

Tarkastaja on tarkka ihminen. Paperit kulkivat Nokia-muovitaskussa vuodelta viuhuvat logot.

Maaliskuu oli to-del-la kiireinen ja kissan sanomiseen ei ollut aikaa. Eikä tavoitteiden tavoitteluunkaan. Se näkyy tuloksissa. Paitsi että töissä oli dedis poikineen, niin olin vielä saanut illatkin täyteen kaiken maailman aktiviteetteja kuten puutarhakurssin. Huh.

Tsekki-illallinen oli tällä kertaa varattu Puotilan kartanoon, johon menimme tietämättöminä samanaikaisesta kykypuolueen vaalitilaisuudesta. Nousuhumalaisten kokkareiden vaalihuuma ei onneksi kauheasti levinnyt terassille, josta saimme katsella ehdokkaan urheiluautokokoelmaa.

Tätä kirjoittaessani tiedän jo, ettei mielennostatus tuonut tulosta.  No kupla oli sympaattisin tapaus autoletkasta. Näettekö muuten, kuten minä, volkkarin katon päälle ilmestyneen iloisen hahmon? Ja kuka hän on?


Mutta sitten laihoihin tuloksiin.

1. Kadotetun ystävän löytäminen ja tapaaminen
Ei edistystä helmikuusta.

2. Löytää uusi liikuntalaji
Ei aikaa - ei kokeiluja - ei edistystä.

3. Saada tanssi takaisin
Ei toimenpiteitä, eikä edistymistä.

4. Tuntea työn iloa
Kiirettä on töissä pitänyt, mutta positiivista sellaista. Maaliskuulla oli monta asiaa vietävä päätökseen ja voin sanoa, että olen tyytyväinen siiihen, miten ne menivät.

5. Järjestää mahtibileet
Juhlapaikkoja olen vertaillut ja katsonut. Muutapa ei.

6. Vapaaehtoistyön tai muun "aktivismin" aloittaminen 
Aikaa vapaaehtoistyölle oli tosi vähän, mutta varmaan sain sen 7,5 täyteen Amnestyn Venäjä-ryhmässä ja muutamaa asiaa siellä ihan konkreettisesti eteenpäin. Niistä lisää myöhemmin.

7. Laittaa ruokareseptit arkistoihin
Ei edistystä - paitsi keksin blogille nimen. Ehkä.

8. Tehdä spagaatti
Harjoitukset jatkuivat ja sivusta katsojan mukaan aika lähelle jo menee.

9. Oppia syömään raakaa kalaa
Häpeäkseni en ole saanut raakakalavalmennuksen tehtäviä tehtyä. Ruoskin itseäni virvelinvarrella.

Vanhoista tavoitteista tälle vuodelle siirtyivät:

Painonpudotus

Hieman on lähtenyt putoamaan, mutta vain hieman.


VTM-tutkinto 
Maaliskuussa en saanut mitään aikaiseksi, mutta voin vilauttaa sen verran jo kuluvaa kuuta, että ole taas tarttunut toimeen.

Ja kaiken päämääränä on edelleen olla onnellinen. Kyllä voin sanoa olevani. Työtä, rakkautta, terveyttä ystäviä, sosiaalista elämää, uuden oppimista. Kyllä niistä aineksista saa hyvän elämän.


Tavoitteiden tarkastusvirasto, eli TAVIS hyväksyi helmikuun merkinnällä tyydyttävää parempi eli hieman heikompi tulos kuin helmikuussa. Miinusta sain kiireestä, mutta plussaa liikunnallisuudesta, muun muassa tanssimisesta aamuun asti.