keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kesäkuu ja pitkälti heinäkuutakin

Tarkastaja ja tarkastettava lomailivat heinäkuussa ja niinpä kesäkuun tarkastustapaaminen  meni pitkälle heinäkuun loppuun. Siinä tarkastettiin sitten puolitoista kuukautta kerralla. Kesän laiskistaman onnen etsijän tulokset olivat heikkoja, mutta onneksi tarkastus saatiin suorittaa mitä kauneimmassa Päijänteen rantamaisemassa. Kyllä täällä kelpasi tarkastella onneaan.


1. Kadotetun ystävän löytäminen ja tapaaminen
Ei edelleenkään edistystä, ellei sitä lasketa, että lähetin kutsun synttäreilleni.

2. Löytää uusi liikuntalaji
Ei aikaa - ei kokeiluja - ei edistystä.

3. Saada tanssi takaisin
Ei toimenpiteitä, eikä edistymistä.

4. Tuntea työn iloa
Pahin turbulenssi meni ohi, mutta kesäkuu oli vielä raskasta työyhteisössä. Itse työtehtävät ovat edelleen mielenkiintoisia ja palkitsevia ja syksyllä alkaa uusia projekteja, joita odotan kovasti. Ja heinäkuu oli LOMAA!

5. Järjestää mahtibileet
Okei - olen sentään jotain tehnyt, eli suunnitellut syntymäpäiväjuhlia. Paikka on varattu, kutsut lähetetty ja ruoka- & viihdeasioita kyselty ja selvitetty. En kuitenkaan voi kaikkea paljastaa...

6. Vapaaehtoistyön tai muun "aktivismin" aloittaminen 
En ole juurikaan tehnyt mitään. Toisaalta myös toiminta, jossa olen mukana, on ollut kesällä säästöliekillä.

7. Laittaa ruokareseptit arkistoihin
Kesälomalla siivosin reseptikasoja ja heitin tarpeettomat menemään. Säilytettävät tuuppasin laatikoon ja tarkoituksenani on nyt kokata sieltä laatikosta reseptejä ja blogata ne talteen. Olen perustanut blogin, jossa on vasta yksi resepti. Mutta jos siellä jokin resepti pitää olla näinä päivinä, niin juuri se eli kuuman kesäpäivan keitto - chlodnik.

8. Tehdä spagaatti
Koska en ole käynyt jumpassa, en ole paljoa harjoitellut.

9. Oppia syömään raakaa kalaa
Kesäkuun alkupuolella raakakalavalmentaja vei minut Marttojen kalankäsittelykurssille. Sinänsä kalan käsittely ei ole ollut ongelmani, mutta toki se kalan haju siinäkin etoo. Kurssilla perattiin, fileoitiin ja kokattiin erilaisia kaloja. Kaikki ruuat olivat kypsennettyjä (huh!), mutta kaiken kaikkiaan kurssi innosti kyllä enemmän syömään kalaa ja nimen omaan kokonaista tuoretta kalaa, eikä pakastepuikkoja.


Vanhoista tavoitteista tälle vuodelle siirtyivät:

Painonpudotus
Kääk! Takapakkia! Toivottavasti vaan kesäkiloja. Olisikohan jumppaamattomuudella jotain osaa asiaan.


VTM-tutkinto 
Sain VTK-todistukseni 17.6., eli se on plakkarissa. Kesällä en juuri tehnyt mitään uutta, siivoilin vanhoja tiedostoja ja sen sellaista.

Ja kaiken päämääränä on edelleen olla onnellinen. Kesäloma oli ihanaa aikaa.Voi kumpa sitä työn ikeen allakin osaisi olla onnellinen.

Arvosanaksi sain aika lailla heikon "Autettavan". Yli Tarkastaja ei armoa tunne kesälläkään. Onneksi sentään oli kissa- ja delfiinitarroja lohduksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, kannustus tai kritiikki! Kaikesta olen kiitollinen.